3 Gode Ideer Til Julegaverne

3 år siden |  0 comments  |  De bedste

Nu det snart ved at være jul. En fantastisk tid hvor sneen daler blødt ned, der står børn på alle gadehjørner og synger julesalmer, og duften af ristede mandler hænger i luften. Eller, sådan er det i hvert fald ofte i fantasien, virkeligheden er som regel noget ganske andet. For især for os der ikke er så gode til at finde på julegaver kan juletiden være rigtig svær. Gavekøbet bliver udskudt igen og igen pga. mangel på inspiration, og pludselig står man den 23. december, i kø med hundredvis af andre mennesker, for bare at købe den første den bedste gave.

Sådan skal vi gerne undgå at det går i år, og derfor har vi fundet 3 gode gaveideer som du kan tage at købe allerede nu, og på den måde få ordnet julegaveindkøbene inden julestressen for alvor sætter ind.

Kay Bojesen Abe


Den første julegaveide er den kendte Kay Bojesen abe, en fantastisk lille abe som man kan give til næsten hvem som helst. Der er et eller andet utrolig sødt over den lille abe, samtidig med at der noget næsten smult over det at Kay Bojesen aben er blevet sådan et ikon for danske design.

Det gode ved aben fra Kay Bojesen er at den koster så mange penge at det er en ordentlig gave, men stadig ikke er så dyr at det er for meget at give. Den har sådan en god mellempris lige i det rigtige leje – og synes du at du gerne vil give for mere kan du jo altid give to aber, vælge en model der er større eller give et af de andre dyr som Kay Bojesen har lavet.

Og så er den god at give fordi alle kan have en Kay Bojesen abe hængende uanset hvordan de ellers har indrettet derhjemme, så det er en gave man ikke behøver tænke for meget over, den kan man give til hvem som helst.

Et gavekort


Det er lidt kedeligt at give gavekort, det skal vi ærligt indrømme, men det er en meget sikker gave forstået på den måde at du kan give det til hvem som helst, og du er sikker på det spreder glæde. Specielt hvis du giver en gave til en internetbutik for så er du sikker på at det bliver brugt fordi modtageren ikke behøver slæbe sig ned i en butik for at få købt noget, han eller hun kan bare sidde derhjemme på computeren og bestille.

Og hvis du køber din gave på nettet er du ikke den eneste – sidste år stod nethandel for en tredjedel af alle julegaver, og det forventes at tallet vil stige i år.

Hvis du vil gøre det lidt mere personligt kan du gøre det at du giver et gavekort der er lidt mere personlig som f.eks. til oplevelser eller til noget som du ved modtageren vil blive særligt glad for.

Alt med Kay Bojesen


Nu nævnte vi før specifikt Kay Bojesen aben, men faktisk er alt med Kay Bojesen en rigtig god julegaveide, af mange af de samme grunde som vi nævnte før. Man kan altid have en ekstra Kay Bojesen stående, de kommer i mange forskellige prisklasser, og det er faktisk også muligt at finde noget der er billigere end aben. Så også selv om du ikke synes du har råd til at give en Kay Bojesen abe kan du godt stadig give et godt solidt stykke dansk design.Det var et par gode ideer til hvad du kan give til julegaver. Skriv gerne i kommentarerne når du har bestilt din julegave – og hvad du har købt så vi kan inspirere hinanden.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Få den bedste stil i skolen

By Map1

Skolen er dit tilholdssted hver dag, og det er altså klart dette sted, hvor du bruger mest tid. Det er her du bygger din fremtid gennem læring, men det er også her, hvor du finder dine venner for livet. Skolen er betydningsfuld af mange grunde, og på...

Eksamenstid er over os! Forbered dig med husketeknik!

By Map1

Det kilder i maven, der bliver taget ekstra noter og stressen er begyndt at ramme de fleste. Det er nemlig ved at være eksamenstid for mange elever og studerende, så de fleste unge mennesker, som på nuværende studerer, sidder alle med næserne i bøger...

Få en friskere hverdag med produkter fra Freshy

By Map1

Det er altid spændende at se nærmere på diverse muligheder for at gøre hverdagen nemmere - dog kan der til tider være langt mellem de gode metoder. Det forsøger Freshy.dk at gøre op med ved at sælge kvalitetsprodukter, der frisker hverdagen op og gør...