Træn dig op til din næste aktive ferie

132u.jpg

En aktiv ferie kan være et godt og sundt afbræk fra hverdagen og en god måde at skabe uforglemmelige minder med familien, sin partner eller sine venner. 

Mange undervurderer dog, hvor fysisk hård en vandre, klatre eller surfer-ferie kan være. Derfor er det vigtigt at træne sig op inden, så man får mest muligt ud af sin aktive ferie.

Brug haven som fitnesscenter 

Hvis du nyder udendørsaktiviteter, er det ideelt at træne i haven. Med en stor og holdbar nedgravet trampolin kan du nemt få pulsen op på en sjov måde. Du kan lære tricks og få ungerne med på træningen.

Er du mere til en billigere og mobil løsning, kan du med fordel købe et sjippetov. Det fylder ikke så meget og kan nemt tages med udenfor. 

Meld dig ind i en løbeklub

For mange er det sværeste ved træningen at holde motivationen oppe. Her kan det være en stor hjælp at finde nogen, man kan træne sammen med, hvor man holder hinanden op på træningsaftalerne og presser hinanden til at yde lidt ekstra. 

Det kan f.eks. være gavnligt at melde sig ind i en løbeklub, der løber fast et par gange om ugen. Her kan du også møde andre, der har samme interesse for aktive ferier, som du har, og I kan vælge at tage på ferie sammen. 

Det giver et ekstra boost af energi og motivation, hvis I har et fælles mål, I kan fokusere på og træne hen imod.

trampolin

Husk styrketræningen

Selvom det er vigtigt at træne cardio og udholdenhed, hvis man f.eks. skal på en løbe- eller cykelferie, må man ikke glemme styrketræningen. 

Meld dig ind i dit lokale træningscenter, eller lav dit eget derhjemme. Du kan komme rigtig langt med et par håndvægte, forskellige vægtskiver og en god træningsbænk

Det er en god idé at få råd og vejledning hos en professionel, inden du kaster dig ud i at styrketræne alene, så du undgår skader fra forkert træning. Der er dog rigtig meget hjælp at hente på nettet, hvor du både kan finde diverse guides og tutorials, men også kan få vejledning af en online coach.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *