Er drinks med gin også din favorit?

132u.jpg

Hvis du er med på moden, ja så har du lagt mærke til at Danmarks natteliv og drinkskort i de seneste år er blevet indtaget af drinks med gin. Alkoholtypen har fået et helt nyt liv, og i dag passer denne alkohol type både til den yngre og ældre generation. Industrien har formået at genopfinde denne alsidige alkohol, og man kan i dag finde en gin der passer præcis til dig. Om du er mest til den traditionelle gin som eksempelvis hos Tanqueray, Hendricks eller Bombay, eller i stedet hos nogle af de nye mærker der er kommet frem som i stedet for enebær smagen, fokusere på undertonerne i ginen, og dermed arbejder med eksempelvis appelsin, kardemomme eller måske lakridsrod, ja så er der lige præcis en gin der passer perfekt til dig.

Drink med lemon

Drinks med gin

Gin er blevet enormt populært, og det samme er drinks med gin. Om du skal finde en velkomstdrink til dit sommerbryllup, eller der er mandeklub og i mangler en drink, ja så kan gin klart anbefales. Er du til det traditionelle, så er Gin og Tonic helt perfekt, du kan finde din favorit tonic og afprøve forskellige smagsvarianter. Er du mere til noget sødere, så kan en Gin og Lemon eller måske endda en Gin Hass helt sikkert klarer sagerne. Gin og Lemon, er som navnet afsløre, gin blandet op med lemon sodavand. Ønsker du at udvide på denne, så hedder det en Gin Hass, og der tilføjes her mangosirup. Valgmulighederne med mixere når det kommer til gin er dog uendelige, og det er kun din fantasi og smagsløg der sætter grænserne.

Drink med appelsin og lemon

Lav din egen gin

Når vi taler om, at kun fantasien sætter grænser, ja så gælder dette også når det kommer til fremstillingen af gin. Du kan nemlig helt selv lave din egen gin derhjemme. Dermed kan du selv lege med forskellige urter, krydderier og frugter i din smagssammensætning. Du kan derudover og lege med styrken af smagen, og finde frem til hvad der fungere bedst for dig, og i netop de drinks du kan lide. Du kan finde meget mere information om gin, dets fremstilling, historie, forskellige drinks du kan lave med gin, hvor du kan købe din favorit gin og måske og tonic ved at følge linket ovenfor. Dette kan du gøre allerede i dag, og dermed starte dit helt eget gin eventyr netop nu.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *