Er din hund lige så eventyrlysten som dig?

hvalp
132u.jpg

Hunden er et utroligt nysgerrigt dyr, og ligesom de fleste mennesker, ønsker den at udforske nye områder. Mange hunde har også et højt energiniveau, hvilket betyder at de skal ud i verden og brænde krudt af. Er du selv typen som elsker lange vandreture i naturen, så har du måske allerede overvejet, hvordan du kan have din hund med. Selvom en hund er forholdsvis primitiv, så har den stadig nogle behov der bør opfyldes på en tur i det fri.

 

God komfort giver en glad hund

Du kender det selv. Du har fået en dårlig nattesøvn, og du er slet ikke oplagt til den kommende dag. En god nats søvn er afgørende for de fleste liv, og det gælder også din hund. Derfor bør du anskaffe en praktisk hundeseng, som fx en Buster hundeseng, til turene med din hund. Gerne en seng som hunden allerede er bekendt med. For selvom en hund er nysgerrig, så er det også bedst hvis den har en tryghedsramme, fx i form af sin seng eller en bamse.

 

Men naturligvis kan du ikke bære på en større hundekurv på vandreture. Derfor er det er god idé at pakke din hunds ejendele lige så praktisk, som dine egne. Mange hjemmesider tilbyder praktiske alternativer, til de daglige behov. Så i stedet for en almindelig kurv, kan du anskaffe en hundepude, som kan rulles sammen. Din hund vil sikkert værdsætte en god pude, efter en lang dags vandring.

 

Vælg udstyr efter den natur I skal rejse i

Når du skal af sted med din bedste ven, så er det en god idé at overveje hvilken natur i skal færdes i. Din hund har ikke samme beskyttelse for poterne, som du har for dine fødder. Den kan derfor have brug for at hvile oftere.

Befinder I jer langt oppe i de norske fjelde, kan jorden også være hård at ligge på. Her er det igen vigtigt at tænke på komfort til din hund, så den også får en god tur. Desuden skal man være opmærksom på temperaturer om natten. Det kan være nødvendigt med et tæppe til din hund.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *