Er du træt i kroppen efter en rejse?

132u.jpg

Hvis man er meget på farten og ofte jager nye oplevelser og udfordringer, kan man måske glemme at komme ned i gear eller få løst spændinger i kroppen. Sommetider trænger kroppen og sindet til hvile fra alle de indtryk man samler op både i hverdagen og på rejserne. Hvis du trænger til at komme ned i kroppen, så gemmer der sig her nogle forskellige muligheder.   

Hvis du har haft en aktiv ferie 

Hvis du er typen, der holder af en aktiv rejse med løbeture, vandring og måske klatring, så kan det være at din krop er træt og mast efter en masse energiudladning. Det kan være at klatringen har forårsaget en skulderskade eller at benene trænger til en genopladning.  

Hvis du trænger til at få ro i kroppen eller få behandlet nogle skader, så kan en tur til fysioterapeuten være en god idé. Ved fysioterapeut valby er de specialiseret i sportsskader, og her er der altså rig mulighed for behandling, hvis den aktive ferie har bragt skader med sig.  

Hvis du ikke har nålefobi 

Behandling med akupunktur er en behandling med nåle, hvor ganske små nåle stikkes ind i hud og muskler. Det lyder måske lidt skræmmende, men du skal egentlig bare ligge helt stille og slappe af. Det er en gammel kinesisk naturfilosofisk tradition, som vesten har taget til sig og som både læger og fysioterapeuter kan finde på at anbefale.  

Akupunkturen kan både afhjælpe fysiske smerter, men behandlingerne er faktisk også blevet brugt som hjælp til rygestop eller fertilitetsbehandling. Hos fysioterapeut valby er de udover fysioterapien også bevandret i akupunkturens potentialer.  

Plej både krop og sind 

Hvis både krop og sind er stimuleret efter en rejse, kan du pleje begge dele med en Manuvision-behandling. Manuvision har nemlig fokus på at krop og sind er forbundet. Ved denne behandlingsform er der både fokus på din fysiske tilstand og din psykiske, da de spiller sammen. Manuvision kan hjælpe, hvis en oplevelse har sat sig i kroppen, da behandleren ved at trykke særlige steder fremkalder ophobede eller indelukkede følelser.   

Terapeuten fokuserer også på at løsne de fysiske spændinger, men er lige så interesseret i at forstå hvorfor de er opstået. Og ofte er grunden at finde i sindet. Det kan måske vise sig, at skuldersmerterne ikke stammer fra hjemmearbejde, men noget helt andet. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *