Skab et eventyrligt hjem med mere natur

mad, bord, måltid, spise, spisepinde, kvinde
132u.jpg

Selvom det er fedt at være ude på oplevelser, så er det også vigtigt, at man har en god oplevelse, når man går rundt i sit eget hjem, hvor man formentlig bruger en del af sin tid. Det kan være, at du skal gøre det til en mere eventyrlig oplevelse at være i hjemmet? Det kan du gøre ved at få noget mere natur ind i indretning. Der er nemlig ikke noget, der er mere magisk end naturen. I denne artikel kan du finde inspiration til, hvordan du kan skabe et eventyrligt hjem med mere natur i.

indretning, interiør, design, sofa, sofabord

Indret spisebordet med et plankebord

Hvis du ønsker at få mere natur ind i hjemmet, så kan du med fordel vælge at indrette din spisestue med et plankebord. Der er noget autentisk og originalitet over, at man nyder sin mad ved et naturligt materiale. Det er noget, der kan være med til at give ro i hjemmet, men samtidig give én en følelse af eventyr. Klik her, hvis du gerne vil se et udvalg af plankeborde, og så du måske kan finde ud af, hvilket plankebord du skal have i dit hjem.

Indret dit køkken med et plankebord

Det kan også være, at du har plads til at have et spisebord i køkkenet. Så kan det være super hyggeligt at have et plankebord. I køkkenet handler det hele i virkeligheden også lidt en smule om, at man skal være tæt på noget naturligt. Derfor giver det god mening, at man understreger det i indretningen ved at placere et plankebord i køkkenet.

Få flere planter i hjemmet

Hvis man skal have mere eventyr og natur i hjemmet, så er det oplagt, at man investerer nogle af sine penge i planter. Det behøves heldigvis ikke at være en særlig stor investering, for man kan faktisk finde rigtig mange store, smukke planter, der ikke koster særlig meget. Der er også flere og flere supermarkeder, der er begyndt at sælge store planter billigt. Det kan være, at det er værd at tage et smut derhen for at kigge.

skrivebord, lampe, plante, indretning, hjemmekontor

Få noget på væggene

Et hjem er langt fra eventyrligt, hvis der ikke er andet end hvide vægge. Derfor bør du tænke over at få noget på væggene, så du kan få noget liv og personlighed ind i indretningen. Det er heldigvis heller ikke noget, der behøves at være så dyrt. Du kan finde masser af smukke plakater på nettet, og rammer er heller ikke særlig dyre. 

Lyskæder!

Hvis der er noget, der kan sætte en stemning, så er det den rette belysning. Der er noget fantastisk hyggeligt over lyset fra en lyskæde, og så kan lyskæder i sig selv også bare være super flotte. Man kan få lyskæder med mange forskellige designs, så det skal nok kunne lade sig gøre, at du finder en lyskæde, som du godt selv kan lide. Du kan i hvert fald starte med at lede efter det. Det er også altid hyggeligt med levende lys og buketter, så det kan du også overveje at dekorere hjemmet med.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *