Tag menneskets bedste ven med på eventyr

Hund ved siden af rygsæk
132u.jpg

Der findes mange smukke steder i Danmark, som du sikkert ikke har oplevet endnu. De naturskønne områder rundt omkring i Danmark kan overraske. Du behøver altså ikke at rejse langt væk for at tage på eventyr. Det kan være hyggeligt at rejse på eventyr med en god ven, der kan holde dig med selskab. Menneskets bedste ven er en trofast følgesvend, som vil elske at komme med på opdagelse. Det kræver lidt planlægning og en god pakket taske, og så er I ellers klar til at udforske forskellige naturskønne områder. 

dame går med hund

Det perfekte sted til hunden

Inden I begiver jer ud på det helt store eventyr, kan det være en god idé at lave lidt researche. Det er vigtigt, at du finder et sted, hvor det er tilladt at have hunden med. 

Du kan vælge en campingplads, hvor der er god plads til hunden, så den kan lege. Det kan også være relevant at kigge efter et badeområde til hunden, så den har mulighed for at blive kølet af. Desuden kan du være opmærksom på, om der er stisystemer, så I kan komme ud og udforske stedet. 

Der findes også flere forskellige sommerhuse, hvor det er tilladt at medbringe hunden. De fleste sommerhuse ligger i et naturskønt område, hvor der er godt med plads til at udforske området.  

Pak tasken

Det kan være en god idé at lave en huskeliste over de ting, som du skal have med på jeres eventyr. På den måde glemmer du ikke de vigtigste ting til turen. Det er også en god måde at få overblik, så du kan se, hvad du mangler. Du kan også gennemgå listen for unødvendige ting, så du kun pakker de vigtigste ting ned i tasken, som skal bruges på turen. Så undgår du, at tasken bliver for tung. 

Når du har hunden med på tur, er der nogle ekstra ting, som du skal have med i tasken. Det er vigtigt, at du har nok hundefoder med på turen. Du kan for eksempel købe mad fra First buddy, som du kan tage med på turen. 

Mange steder er det ikke tilladt at lade hunden løbe frit omkring. Det kan derfor være en god idé at anskaffe en lang hundesnor. Dette gør, at hunden kan løbe langt omkring, selvom den er i snor. Desuden kan det være en god idé at tage velkendte ting med på turen, så hunden føler sig mere tryg. Det kan være svært for hunden at vænne sig til nye omgivelser. Du kan tage hundens kurv eller et stykke velkendt legetøj med, så hunden bliver mere tryg.   

Skov

Oplev naturen 

Der findes mange naturskønneområder i Danmark, som ikke mange har besøgt. I Silkeborg Kommune finder du Kompedal plantage. Her ligger Jyllands største sammenhængende plantager. De store træer slutter sig om dig, og du og din ven kan nyde den flotte store skov i stilhed. 

Ved Tisvilde i Nordsjælland finder du troldeskoven. De flotte og krogede træer ligner noget fra et eventyr. Her kan I nyde en flot og anderledes dag i den smukke natur.  

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *