Lad forkælelsen vente derhjemme til når du kommer hjem fra rejsen

132u.jpg

Ude godt, men hjemme bedst. Det kan være spændende og nyt at rejse ud i verden, for måske at opleve andre kulturer eller andre naturformer. Det er et godt afbræk fra den ensformige hverdag i den samme by. Måske ønsker du bare at komme væk derhjemmefra, men ikke længere væk end landets grænser. Måske er du væk i en måned, eller måske bare 3 dage. Men uanset hvad, så er det altid rart at komme hjem til trygge og vante rammer. Og hvad venter der så derhjemme?

Ryd op og rengør inden rejsen

Det lyder måske ikke særlig sjovt at gøre rent, men du vil takke dig selv når du engang kommer hjem igen. Én af de værste ting man kan gøre inden afrejse, er at efterlade et rodet og beskidt hjem. For når du kommer hjem, så er rengøring og oprydning det sidste du har lyst til. Derfor er det en rigtig god idé at ordne den slags forinden, og på den måde bevarer du den gode stemning lidt længere, når du kommer hjem. Dette gælder især hvis du bor sammen med andre. Så kan du nemlig komme hjem og slappe helt af, uden at skulle tænke på noget. Tro det eller ej, ferie kan være udmattende!

Der findes ingen seng som din egen

Selvom du måske har overnattet på et hotel på ferien, så er der altså ikke noget der slår at komme hjem i sin egen seng. Her kan mennesket være ret primitivt – det vi kender, det er også det bedste. Har du været på vandretur og sovet i telt, så er en rigtig seng nok yderst tiltrængt. Du kan med fordel udskifte din seng, måske med en ny boxmadras? Det er vigtigt at man sover godt og rigtigt, og du bør altid gå efter en seng som passer til dine behov.

Mad udover det sædvanlige 

Når du nu er i gang med at gøre tilværelsen lidt mere lukseriøs derhjemme, så kan du jo overveje hvad der kunne løfte maden til noget der ligner gourmet. “Det lyder dyrt og besværligt” tænker du måske – det behøver det ikke at være!Kan du lide mad med intenssmag, så kan du vælge at anskaffe dig en rygeovn. Med en rygeovn kan du løfte dit kød op på et nyt niveau, ved at tilføre en lækker, intens røget smag. Er du en grillentusiast, vil dette være en spændende ny tilføjelse til samlingen. Sådan en ovn kan ryge det meste kød, og du bestemmer selv hvilken røgsmag der skal tilføres kød. Det er lidt det samme koncept som marinade til grillkødet. Måske kan du endda genskabe lidt god stemning fra rejsehotellets udsøgte restaurant. Så det er bare at springe ud i det! 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *