Noter dine rejseoplevelser

Hånd i vand
132u.jpg

Når du skal rejse er det en god ide at du rejser med andre. Det kan selvfølgelig være en skøn ting at rejse alene da det er med til at udvikle en meget. Man kommer til at stå overfor nogle situationer, hvor man kommer til at lære sig selv godt at kende. Det gør helt sikkert en stærkere. Derudover er der også større sandsynlighed for, at man møder andre mennesker når man rejser alene. For hvis man rejser alene så udstråler man, at man har lyst til at møde andre mennesker. Der er dog også visse ulemper ved at rejse alene. En af de primære ulemper er, at man ikke har nogen til at dele oplevelserne med. Og når man står og kigger på et bjerg, der er smukkere end noget man nogensinde har set før, kan det godt være, at man ikke savner en anden person. Men når man kommer hjem og skal fortælle om ens tur til andre kan det være dejligt, at man har en anden person, der også kan fortælle om det smukke bjerg. Er man flere der rejser sammen kan man også minde hinanden om sjove oplevelser man har haft sammen, som man måske selv havde glemt. Hvis du rejser alene kan du dog notere dine oplevelser.

gaatur

En rejsedagbog er god undervejs og efter rejsen

Det er en rigtig god ide at skrive rejsedagbog under ens rejse. Især hvis man rejser alene kan det være nødvendigt. For så vil der automatisk være flere ting man glemmer. Ved at skrive dem ned er der mindre sandsynlighed for, at man glemmer det. Det er dog hurtigt noget man glemmer igen. Man skriver måske for de første dage og dernæst skriver man ikke mere ned. Det er en skam da det er med til at gøre, at man glemmer mange flere ting. 

En ting man kan gøre er, at man kan gøre det til en vane at skrive ned hvad man oplever hver dag. Og faktisk bør man starte inden rejsen. For at gøre det til en del af den forestående rejse kan man skrive lidt om hvilke overvejelser man har om den fremtidige tur. Man kan skrive lidt om planlægningen. Derudover kan man også skrive lidt om hvorfor man har valgt netop den destination man har valgt. Alle disse ting er med til at gøre, at man under rejsen med større sandsynlighed vil skrive ting ned. 

 Glad for livet

Kom i god form til turen

Udover, at du skal finde en god rejsedagbog, er der også andre ting du kan gøre for at gøre dig klar til rejsen. Du kan for eksempel gøre dit for at komme i god form. Anskaffer du dig en airtrack kan du lynhurtigt komme i god form. 

Det er en måde at komme i form på da du bevæger din krop meget. En airtrack fylder lidt så det er nødvendigt, at du har et sted, hvor du kan have den stående. Hvis ikke du har det giver det ikke mening. Ofte kan du dog ellers leje et sted, hvor du kan stille den op. Det er der mange mennesker der vil lade dig gøre et par gange om ugen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *