Før dine kunder på den gode kunderejse

132u.jpg

Det er ikke nogen hemmelighed, at det i dag kan være yderst svært at gøre sig en god forretning. Det er blandt andet noget, der skyldes den store konkurrence, der i dag er at finde på markedet, som betyder, at det for selv mindre niche-virksomheder kan være svært at bryde igennem og finde sig en loyal kundekreds. For netop det at have nogle glade og tilfredse kunder er det, der kan holde en forretning oven vande, hvorfor det er noget, du bør prioritere meget højt i dit forretningsliv – og det kan du gøre på mange forskellige måder.

Men start med at tage dem med ud på den gode kunderejse.

Du skal sørge for at passe og pleje alle dine leads – også de gamle

Når du møder et nyt lead, sørger du for at pleje det og gøre dit bedste for at konvertere det lead til en betalende kunde. Herefter håber du på, at kunden kommer tilbage og køber mere af dig, og efterhånden forsvinder din opmærksomhed i og med, at kunden bliver mere og mere vant til din forretning. Og det er ærgerligt. For det betyder, at du begynder at slække på den gode kundeservice, som alle dine kunder altid forventer og fortjener.

Derfor skal du altid huske på alle dine kunder, så de bliver ved med at komme retur.

Der står nemlig altid en af dine konkurrenter klar til at give dem den pleje, som der pludselig udebliver hos dig.

kontor

Du behøves ikke at lægge store forkromede planer og strategier 

Men hvordan bliver du ved med at pleje og forkæle dine kunder, så du fastholder dem i deres gode kunderejse mod blivende loyale leads? Det kan du gøre på mange forskellige måder – men ofte er det det helt simple, der virker bedst. Det betyder, at der ikke er nogen grund til, at du lægger store forkromede planer og strategier for din fastholdelse, du kan bare gøre noget så simpelt som at give dem en gave i ny og næ. Det kan for eksempel være en julegave – for hvem elsker ikke at få gaver og især op til jul?

Giv julegaver til dine kunder og opdag glæden 

Hvis det er noget, som du synes, der lyder som værende en god ide, så bør du tage et kig online. Her finder du nemlig alt den inspiration, som du måtte have behov for, når du gerne vil være sikker på, at du finder frem til den rette gave til dine kunder. Start for eksempel med at tage et kig på udvalget af julegaver til kunder, som du kan finde på firmajulegaven.dk. Her er der med sikkerhed noget, som du kan bruge, og som dine kunder vil sætte pris på eller finde underholdende.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *