Forkæl din kat med luksustilbehør fra Katt3

Kat på ryggen
132u.jpg

Et kæledyr er ikke bare et dyr. Hvad end man er hundeejer eller katteejer, ved man, at dyret på helt unik vis bliver ens bedste og helt uerstattelige ven. Derfor vil man også som dyreejer gøre sit bedste for at sikre sig, at katten eller hunden får det bedste mulige liv med alt, hvad der hører sig til af samvær og forkælelse. Vil du gerne forkæle din kat, er mærket Katt3 værd at kigge på.

nysgerrig kat

Kattetilbehør i høj kvalitet

Katt3 er et amerikansk mærke med Anhony Deraps i spidsen. Deraps har tidligere arbejdet for IKEA og har herfra erfaring med at skabe brugbare designs, der også taler til den æstetiske sans. Med Katt3 har han skabt en serie af kattetilbehør, der på imponerende vis kombinerer flot design og funktionalitet – alt sammen i god og holdbar kvalitet. Det hele er med henblik på at give katte verden over et sundt og godt liv med mulighed for aktivering og bevægelse. Vil du gerne skabe et godt katteliv for din kat, er Katt3 altså det helt rigtige valg.

Cube-serie lader dig konstruere din egen kattelegeplads

Katt3 er måske først og fremmest kendt for sin cube-serie, som består af kasser, der kan bygges op i forskellige kombinationer, og som kan udgøre et skræddersyet legetræ, der passer lige nøjagtig til din kats unikke behov. Med de forskellige tilbehørsdele kan konstruktionen yderligere skræddersys – eksempelvis ved hjælp af bløde hynder, puder, sisalkrads til din kats kradsetrang, kradsepæle, trapper og meget andet. 

Delene købes separat, således at konstruktionen kan tilpasses både din kat og dit hjems indretning. De smarte cubes kommer i en simpel og stilren hvid farve, men kan kombineres med paneler i forskellige farver, hvis du ønsker yderligere at tilpasse kattens legeplads, så den indgår som et integreret led i indretningen. Panelerne fås blandt andet i elegante træfarver, der passer perfekt i en moderne indretning.

Kat sover

Passer godt ind i den moderne indretning

Kattetilbehør fra katte har ikke kun den store fordel, at det på alle måder tager hensyn til din kats muligheder for trivsel og udfoldelse. Tilbehøret er skabt i en moderne og stilren stil, der passer perfekt ind i det moderne hjem uden at bryde med indretningen. Også her er Katt3 unikt, idet du undgår larmende farver, spraglede mønstre og uelegante materialer. De smarte dele fra Katt3 kan kombineres på måder, så du bibeholder det moderne look, samtidig med at du gør din kat lykkelig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *