3 ting du skal have styr på inden du rejser ud i verden

smuk badestrand
132u.jpg

At rejse er at leve – sådan siger et gammelt ordsprog og det er i den grad rigtigt. Når du rejser, så oplever du nye ting, og du skaber minder, som du kan tænke tilbage på. Det er de ting, der skaber vores liv og gode stunder. Men inden du rejser, så er der nogle ting, der skal være i orden i din bolig. Bestemt 3 ting er gode at have styr på, inden du rejser. Dem kan du læse om her. 

Hpfi relæet skal kunne slå fra 

I tilfælde af kraftigt uvejr og lynnedslag er det vigtigt at det hpfi relæ slår fra, ellers kan der opstå en elektrisk brand i dit hjem. Derfor er det altid vigtigt at sørge for at elektriciteten og røgalarmer fungere fuldkommen optimalt inden du rejser. Det er ikke spor sjovt at blive ringet op på sin ferie med oplysning om, at der har været brand i ens hjem. Det er heller ikke nemt at tage stilling til, hvad der skal ske, eller hvad man skal gøre i sådan et tilfælde, hvis man er i et helt andet land. En brand er aldrig god at opleve, men det er slet ikke godt, hvis man er langt væk hjemmefra samtidig og måske endda i længere tid. Derfor – sørg for at dit hpfi relæ slår fra og at dine røgalarmer kontakter en alarmcentral i tilfælde at kraftig røg. 

Forsikringer er altid vigtigt 

Dine forsikringer er altid vigtige. Specielt under en rejse hvor du kan risikere at komme til skade er de ekstra vigtige. Akutte hospitalsbesøg i udlandet kan være vanvittigt dyre og hvis du ikke har en forsikring der dækker, så skal du selv betale for regningen som kan være så høj at det sætter din økonomi i fare. Sørg derfor altid for at være godt forsikret, hvis du rejser i lande hvor hospital servicen ikke er gratis, som den er i Danmark. 

kvinde i lufthavn

Hav styr på dine negle under din ferie 

Er du glad for at få lavet gellack på dine negle til hverdag? Så kan du faktisk i dag få neglelakker der indeholder en smule gellack, og som derfor holder langt bedre end normal neglelak. Dermed kan du sørge for at holde din negle pæne under din rejse, så de ikke bliver ødelagte og knækker af, til du kommer hjem igen. På den måde kan du besøge din negledame igen, når du kommer hjem og stadig have din flotte negle til hverdag. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *