Kom i form til vandreturen

Fitnesscenter
132u.jpg

Står dette års ferie på en længere vandretur, så kræver det, at din fysik er i orden. Når du skal gå mange kilometer hver dag i flere dage i træk og have godt med oppakning med, så skal du være i god form, ellers bliver det meget svært for dig at gennemføre sådan en tur.

Når du skal træne dig op til sådan en tur, så er det vigtigt, at du begynder i god tid inden. Med mindre du har en virkelig god grundform, så tager det sin tid at træne dig op til det niveau, der er nødvendigt for at klare sådan en fysisk krævende tur.

Vandretur med rygsæk

Læg en træningsplan

Afhængigt af, hvordan din grundform er, så bør du gå langsomt, men sikkert til værks, når du skal optræne din kondition og udholdenhed. Begge dele får du stor brug for, når du skal ud at vandre i naturen.

Læg gerne en træningsplan, der tilgodeser din aktuelle form, og som bringer dig op på et højere træningsniveau.

Du bør også vælge en træningsform, som du synes om. Det skal gerne være forbundet med en vis lyst for at lykkes at komme i mål med den bedre formkurve. Du kan også kombinere forskellige træningsformer – hovedsagen er, at du arbejder på at blive stærkere og komme i bedre form.

Træn ude eller hjemme

Der er mange træningsformer at vælge imellem, og du kan også vælge imellem at træne ude eller hjemme. Det kommer an på, hvad der fungerer bedst for dig. Det kan fint være en kombination af at træne i et center, en sportshal eller ude i det fri og så træne derhjemme. Find din egen yndlingsmåde.

Nogle træner bedst sammen med andre, andre træner helst alene. For nogle fungerer det fint med en kombination.

Vandreferie

Effektiv træning på løbebånd

For at hjemmetræning eller træning i et center skal være effektivt nok, så kræver det først og fremmest noget selvdisciplin og dernæst nogle ordentlige træningsforhold.

Hvis du går efter et effektivt motionsredskab til, så kan du med fordel vælge et løbebånd. Det sætter gang i de fleste muskelgrupper i kroppen, og det sætter også gang i din puls. Med andre ord: det perfekte motionsredskab. Se for eksempel på denne ODIN T8, som har fået mange gode anmeldelser.

Anskaffer du dig sådan en eller en i en lignende kvalitet i god tid inden din ferie, så vil du kunne træne dig op til at kunne klare en strabadserende vandretur uden de store fysiske problemer. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *