Gode grunde til at have et luftgevær

mål
132u.jpg

Hvis du ikke allerede ejer et luftgevær, så er der faktisk temmelig meget der taler for at investere dine sparepenge i en god model. Her er blot nogle få af disse.

Du bliver en bedre skytte

Hvis du allerede ejer et jagtgevær, så vil lidt træning med dit luftgevær give dig god træning. Og det gode ved et luftgevær er, at du ikke altid behøver tage i skove. Faktisk kan du nemt tage dit luftgevær med dig i skydeklubben for at få lidt ekstra øvelse inden jagtsæsonen.

luftgevær - rifel

Det er en relativt billig hobby

Ved at skyde til måls med et luftgevær i god kvalitet, så har du nu fundet en spændende hobby, der desuden er langt billigere end de fleste andre skydevåben til hobbybrug. Du kan nemlig nemt finde et luftgevær billig, hvis du blot kigger de rigtige steder.

Et lufgevær kan også bruges til jagt

Dette vil nok lyde overraskende for nogle, men et luftgevær kan faktisk også anvendes til jagt. Du skal blot være forberedt på at skulle have et hovedskud for at kunne nedlægge vildt, der er større end en hare eller fasan. Den gode nyhed er dog, at du til gengæld ikke vil skulle døje med at spytte hagl ud på tallerkenen, når det skudte vildt befinder sig på bordet.

Mindre rekyl

Sidst men ikke mindst har især pneumatiske luftgeværer forholdsvist  lavt rekyl, og dette er derfor lig med betydelig mindre belastning på din krop – helt perfekt til ældre mennesker eller folk med et handicap.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *