Spar penge til dit næste store udlandseventyr

Lincoln
132u.jpg

Pengene til rejsen er fuldstændig nødvendige, hvis du vil rejse bare med en lille smule selvstændighed. 

Man kan rejse til fjerne egne uden penge på lommen. Det kræver dog, at du vil arbejde, når du kommer frem. At du kan leve for håndøre. Eller at du virkelig har en stor karisma, som dine omgivelser falder pladask for. 

Eller må du følge rådene her og spare penge til turen, så du kan rejse uden at tænke på, om du har penge til det og det. 

opsparing

Med penge skal rejsen bygges

Penge er ikke alt her i verden, men det kan godt nok bringe dig langt. Særligt når det handler om en dyr rejse, hvor du ikke kommer til at arbejde imens. Her skal du selvfølgelig have optjent en god sum penge, så du ikke pludselig strander et sted. Eller så du ikke ender i en dyr gæld, når du kommer hjem igen.

Hvordan tjener de så de fornødne penge? 

Her vil det første og bedste råd være, at du bruger færre penge på månedlig basis. Alle mennesker kan finde besparelser i deres økonomi, besparelserne kan blot være svære at få øje på for nogle mennesker. 

Start med at logge ind på din netbank. Her kan de se en masse udgift. Læg mærke til de udgifter, som ryger ud til den første hver måned. Lige her kan du spare nogle penge. 

De faste udgifter som forsikringer kan de nemlig spare svimlende mange penge på. Tjek op på forsikringsportalen (sponsoreret), hvis du ikke tror på det. 

forsikring

Ændr dine faste udgifter

Nu kommer det så til ændringen.

Første skridt er er finde alle dine abonnementer til mobil, streaming, fitness, klubber og mere til. Dernæst skal du finde forsikringer, a-kasse, fagforening og lignende. 

Du vil med garanti kunne finde mindst et selskab til hver af disse, som er billigere, end det du har på nuværende tidspunkt. Måske er det så ikke lige det abonnement, du allerhelst vil have. Måske dækker forsikringen ikke lige så mange ting. Men du skal spare penge. Så kan du ikke bare leve videre i luksus. 

Når du begynder at ændre disse udgifter, kan du måske have fået noget blod på tanden. Det skal du bruge. For der er langt flere besparelser, du skal udnytte.

Du har nemlig også andre udgifter om måneden. Du kan gå igennem de poster for din økonomi, som de bruger i Luksusfælden. Det giver et virkelig godt indblik i, hvor mange penge du ca. bruger i månedens løb, hvis du laver disse poster.

Her vil du hurtigt kunne gennemskue, at der faktisk er muligheder, hvorpå du kan spare flere hundrede kroner om måneden. Sammen med dine besparelser på de faste udgifter, kan det med garanti hjælpe din opsparing til rejsen betydeligt. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *