En baby behøver ikke sætte stopper for jeres oplevelser

132u.jpg

Nybagte forældre kan nogle gange være lidt for beskyttende over for deres lille barn og bare holde barnet hjemme hele tiden, og dermed sætter de en stopper for selv at kunne komme ud og være sociale eller få sig en oplevelse.

Men det behøver ikke være den virkelighed, man lever i som nybagte forældre. Der er efterhånden så mange forskellige muligheder og så meget udstyr, at man kan finde noget, der kan gøre det muligt at komme ud og stadig ses med sin omverden eller tage på tur.

Faktisk kan det være sundt for barnet at komme ud og se verden og opleve forskellige indtryk.

Det kræver det rigtige udstyr

Selvfølgelig skal man have udstyret i orden, når man skal have sit lille barn med sig rundt omkring. Barnevogn til gåture, autostol hvis man skal ud at køre, og der er mange andre ting. En af de ting, man kan få til små børn, er en sleepbag, som den man kan købe hos MamaMilla. 

Det særlige ved en sleepbag er, at den indeholder varmeregulerende teknologi således, at den kan holde dit barn varmt, når der er behov for det, men den kan også afgive varme, hvis barnet ender med at have det for varmt, så barnet vil hele tiden opleve en temperatur, der er rar for det. Og så er sleepbag også utrolig smart. Man kan folde den ud, så den kan fungere lidt som et lege- og aktivitetstæppe.

Det gode ved sleepbag’en er, at man kan få den både som kørepose til en autostol og som sovepose til barnevognen. Den kan også bruges til dit barn, når du skal have barnet med i en lift. Så uanset hvordan du foretrækker at have dit barn med dig, så kan sleepbag bruges.

Den sidste fordel ved sleepbag er, at den er ekstremt nem at vaske, da den bare kan puttes i vaskemaskinen. Så selv hvis barnet lige har kommet til at gylpe på sleepbag’en, så er det dejligt nemt at håndtere. Man kan også få diverse tilbehør til sleepbag.

Tag ud og vær social – det er godt for barnet i længden

Med udstyret i orden kan I som nybagte forældre altså stadig tage ud og være sociale med venner og familie. Det at have fået et lille barn behøver slet ikke være en forhindring. Samtidig kan det også være sundt for jeres barn at opleve andre mennesker end mor og far, så det allerede fra barnsben af er blevet vendt til at omgås andre.

På et tidspunkt bliver barnet jo så gammelt, at det skal i vuggestue eller dagpleje, og så vil det være en fordel, hvis jeres lille guldklump allerede har lært at kunne være i nærheden af andre. Så tag endelig barnet med på café eller restaurant og med hjem til vennerne eller veninderne. Det vil kun være godt for barnets udvikling og betyder, at du og din partner ikke behøver at være ”fanget” derhjemme, som nogle forældrepar ender med, fordi det hele kommer til at handle om barnet.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *