Rosetter og stuk rosetter i loftet giver hygge og sjæl til et rum

132u.jpg

Er du netop gået i tænkeboksen omkring, hvordan du skaber det vi danskere kalder for hygge i et rum og synes du der mangler lidt sjæl generelt, så kan et blik på rosetter til loftet måske være en lille simpelt ting der gør den store forskel hjemme hos dig.

Der er designs der passer til et hvert hjem

Nogle gange er det bare ikke alverdens udskiftning af møbler og malerier der skal til, for at give hjemmet den sjæl som vi alle ønsker at få ind derhjemme for at føle det som et rigtigt hjem. Faktisk kan der gøres små simple tiltag til en start og i nogle tilfælde var det bare det der manglede.

En af de små tiltag du kan gøre i er noget så simpelt som at give dine rum loftrosetter. På hjemmesiden https://www.stukeksperten.dk/stuk-rosetter, kan du se de mange forskellige designs og størrelser der findes og selvom det virker som et lille tiltag, så er det oftest de små detaljer der giver hjemmet en sjæl.

I mange ældre hjem er der allerede stukrosetter i loftet og vi kan derfor let genfinde den wauw-effekt vi mindes når vi har trådt ind i sådanne hjem. Men det er faktisk ikke længere kun noget der tilhører de ældre hjem. Der er nemlig flere og flere der har genfundet kærligheden til stuk og som allerede har gjort brug af det i deres boligindretning.

Stuk er praktisk og dekorativ på samme tid. Foto: Unsplash

Stuk kan være en praktisk løsning, lige så vel som en dekorativ løsning

Stuk blev i gamle dage udarbejdet i gips. Man kan stadig den dag i dag anskaffe stuk i gips, men man kan også overveje de nyere materialer som f.eks. formstøbt flamingo. Der er fordele og ulemper ved at vælge det ene frem for det andet. Det giver derfor bedst mening at overveje om stuk kun skal skabe en vis stemning af hygge eller om den også skal have et praktisk formål såsom at skjule ledninger.

Skal du have en loftroset der udelukkende skal placeres i loftet for at skabe den hyggelige stemning i rummet, så kan du altså med fordel vælge en loftroset der er lavet af flamingo. Den er let at arbejde med i forhold til monteringen og når den hænger oppe i loftet, er den ikke specielt udsat for slag og lignende som kan ødelægge den.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *