Sådan øger du din motivation til at træne

132u.jpg

Har du ofte svært ved sat komme ud ad døren? Eller har du brug for hjælp til at presse dig selv til træningen? Det får du gode tips til her.


Klik her, hvis du vil have inspiration til kosttilskud og træningsudstyr, eller læs med herunder, hvis du vil blive klogere på motivation.

Find den slags træning, du synes, er sjov

Til at starte med bør du finde aktiviteter, du kan lide. Herudover kan du overveje at skifte rutinen for at holde den interessant. Hvis du ikke nyder din træning, så prøv noget andet. Deltag i en holdsport, tag et kursus i klassisk dans eller besøg et kampsportscenter – gør et eller andet nyt. Hvis du kan lide at træne derhjemme, så kig online efter videoer af mange typer træningstimer, såsom yoga, intervaltræning eller kickboksning.
Husk, at motion ikke behøver at være kedeligt, og du er mere tilbøjelig til at holde fast i et fitnessprogram, hvis du har det sjovt.

Find en træningsmakker

Du er ikke alene om gerne at ville blive sundere. Inviter venner eller kolleger til at være med, når du træner eller går ture. Træn med din partner eller venner, og spil fodbold med dine børn.

Sæt delmål

Du bør altid huske at sætte nogle mål for dig selv – når du arbejder imod disse vil du hurtigt opleve, at du bliver mere motiveret. Og følelsen, når du opnår målet, vil have helt fantastisk.
Start med enkle mål og gå derefter videre til mål med længere rækkevidde. De fleste kan have gavn af at gøre sine mål realistiske og opnåelige. Det er nemt at blive frustreret og give op, hvis dine mål er for ambitiøse. I modsætning til det er der nogen, der godt kan se ideen i at sætte meget optimistiske mål og som godt kan glæde sig over det, selvom de ikke nødvendigvis når 100% i mål.

Følg med i din udvikling

Sidst men ikke mindst bør du prøve at følge din progression, da det ofte vil gøre dig mere motiveret. Det betyder, at du holder øje med, om du bliver bedre, og du holder dig selv op på dine delmål. Det vil føles helt vildt, når du første gang opnår et ambitiøst mål.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *