Tag hunden med på eventyr

hunden
132u.jpg

Mange hundeejere elsker deres firbenede ven overalt på jorden, og de har en drøm om at dele enhver oplevelse med kæledyret. Det bliver dog gjort besværligt, hvis du ikke blot er hundeejer og hundeelsker, men også elsker af natur, udflugter og eventyr, da det ikke altid er lige nemt at tage hunden med på tur.

Dog kan dette gøres nemmere med det rette udstyr, og det er ikke engang noget, som du behøver bruge lang tid eller mange penge på.

Hvis du vil vide mere om, hvordan du kan få din firbenede ven med på ethvert eventyr, så læs mere her.

Anskaf det rette udstyr

For at hunden kan komme med på eventyr, så er det vigtigt, at du har det rette udstyr. Dette inkluderer en hundesnor – gerne en flexi – en transportabel skål til vand, og eventuelt en rampe til bilen, så hunden ikke anstrenger forbenene, når den hopper ind og ud af bilen.

Hvis du har planer om, at hunden skal med på skovture og en masse andre udflugter i naturen, så er det også vigtigt, at du anskaffer det rette udstyr til at fjerne flåter. Flåter har det med at hoppe på hunden, og sætte sig der, hvor der er roligt og varmt. Nogle flåter bærer sygdomme med sig, og det er derfor vigtigt, at du får dem fjernet.

hund

Få styr på det officielle

Hvis turen ikke blot foregår i Danmark, men også til andre lande, så er det vigtigt, at hunden får de rigtige vacciner. Det kan hurtigt blive en kort ferie, hvis ikke du kan fremvise pas med godkendte vacciner. Der er flere lande, der kræver særlige vacciner for at hunden kan få lov til at komme ind.

I forlængelse af ovenstående, skal du også have styr på hundens pas, da du igen rammer samme problem, og ikke må få hunden med dig ind i landet.

Før du tager afsted på udflugter – også dem, der finder sted i Danmark – kan du have stor glæde af at undersøge forholdene, der hvor du skal til, så du ikke møder ubehagelige og begrænsende overraskelser. Jo bedre forberedt du er hjemmefra, jo bedre en tur får du.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *