Når du ikke kan rejse ud i naturen, så få naturen ind i hjemmet

132u.jpg

Nogle gange er det desværre ikke muligt for os at komme ud på de mange rejser, vi gerne vil. Det kan der være flere forskellige årsager til. Til tider er der blot ikke råd til hverken at tage fri eller holde selve ferien. Det kan også være at der er visse forpligtelser derhjemme, som gør det umuligt at være væk i længere tid. I stedet kan man gøre det til en oplevelse at indrette sit hjem. 

mørkt trægulv

Få flotte naturlige plankegulve

Mange rejser ud i verdenen for at opleve alt den skønne natur, der findes rundt omkring. Det kan være bjergtagende at se sådanne smukke landskaber og samtidig giver det en helt særlig ro, når man føler sig tæt på naturen. Det er muligt at tage nogle af disse følelser og fornemmelser med sig ind i sin indretning derhjemme. 

Tricket er tit at tænke i naturlige materialer, når man vælger møbler og lignende. For ved at have de naturlige materialer fra naturen i sit hjem, så føles det på en måde mere ægte og roligt for kroppen at være i det. Derfor kan det være en god ide at vælge et massivt plankegulv i sit hjem.

Gulvet er så stor en del af hjemmets udtryk, så når du allerede her vælger et naturligt materiale, så vil det påvirke alt andet. Du vil helt automatisk opnå den ro sådan et gulv kan give. Samtidig giver det også en vis varme til rummet, også selvom det er hvidolieret og derfor forholdsvis lyst. 

Hele processen med at finde frem til den rette type af træ og hvilken overfladebehandling kan være et mindre eventyr. Bagefter kan du glæde dig over at det er utrolig holdbart og derfor skal du ikke frygte en stor udgift til udskiftning de næste mange år frem. 

Få planterne med ind ad døren  

Det næste skridt, du kan tage hen imod at få mere natur ind i dit hjem, er ved rent faktisk at invitere naturen indenfor. Køb dig nogle flotte planter. De kan være store som små, alt efter hvad dit rum tillader. Leg gerne med både former, størrelser og former, når du vælger planter. Har du plads til det er det skønt med en flot palme i en stue. Men der er også noget helt særligt over en smuk krybe plante, der vokser ned langs en reol. 

Du kan også vælge nogle lidt nyttige planter, som du kan høste fra. Det kunne for eksempel være krydderurter eller en chiliplante. 

De er både smukke at kigge på og så bidrager de også til et bedre indemiljø. Da de optager noget af den CO2, der er i rummet og i stedet producerer ilt til dig og din familie. Derudover kan det virke terapeutisk at gå rundt og vande og passe på dem. Huske dog at få nogle til at se efter dem, når du engang skal på ferie. Så de ikke alle er visnet, når du kommer hjem. 

ingen rejseplaner

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *