Køb altid godt udstyr til turen

nordlys
132u.jpg

Når man skal ud og nyde naturen har man brug for forskellige ting. Udstyret er altid vigtigt for, hvordan ens tur kommer til at udarte sig. Mange tror, at det ikke betyder så meget. De tænker, at de kan klare naturen, som den er med de bare næver. Og det kan da også godt være. 

Men det bliver dog altid lidt nemmere at klare naturen med de bare næver, når man trods alt har noget godt udstyr til formålet. Det er godt at lave en liste i god tid. 

Ved du for eksempel, at du skal på trekkingtur med dine veninder om nogle måneder, er det en god ide at starte med at planlægge med det samme. På den måde kan du nemlig være sikker på, at du har hvad du skal bruge. Du kan også være sikker på, at du har god tid til at bestille alting hjem. Det er nemlig ikke sikkert, at de har alt det udstyr, du skal bruge i de forskellige butikker. Det kan tage noget tid for butikkerne at hente dine varer hjem, hvorfor det kan være nødvendigt at vente. Netop derfor er det godt at have styr på alt dit udstyr i god tid.

Faldskærmsudspring

Tænk kvalitet når du køber udstyr

Det kan være meget fristende at falde for et godt tilbud når du køber udstyr til turen. Og det er heller ikke nødvendigvis en dårlig ting at sige ja til et tilbud, man synes ser godt ud. Man skal dog altid gøre op med sig selv, om man havde købt den pågældende ting, hvis ikke den var billig. For man skal ikke købe overflødige ting, som måske endda har overflødige funktioner. Er man på udkig efter et telt, skal man gøre op med sig selv, hvilken type telt det skal være. 

Man skal aftale med sig selv, og dem man rejser med, hvor stort det skal være. Man skal også afgøre hvor meget det skal veje. Derudover skal man overveje hvilket vejr, som teltet skal kunne holde til. 

Når man har afgjort det, skal man se hvilke telte man kan købe. Og det er her, at man kan blive fristet af et godt tilbud. For måske ser man et telt, som er meget større, og derfor vejer mere. Det koster måske mindre end det telt, man havde i tankerne, som ellers er mindre end det andet. Det skal man dog ikke købe. For det vil i sidste ende gøre, at man skal slæbe rundt på flere kilo på ryggen. Og disse ekstra kilo på ryggen kan gøre, at man slet og ret ikke nyder turen lige så meget. Man skal holde flere pauser og man skal hele tiden være opmærksom på, hvor langt der er igen. 

trekkere

Aktiviteter skal også nydes på trekkingturen

Når man er færdig med at trekke for en dag, kan man have brug for at lave noget andet. En ting man for eksempel kan gøre er at puste sin SUP op og sætte den i vandet. På den måde kan man nemlig nyde en sø eller havet på en helt ny måde.

Det kan være en rigtig god ide at have en elektrisk håndpumpe med, så man hurtigt kan puste sin SUP op og få den i vandet.

En elektrisk håndpumpe kan dog godt fylde meget, så derfor skal man være sikker på, at man får den brugt tilstrækkeligt, så det kan betale sig. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *