3 steder du kan spare penge i dag

132u.jpg

Hvis du gerne vil have flere penge mellem hænderne (og hvem vil ikke gerne det) er der to ting du kan gøre – enten kan du begynde at tjene nogle flere penge, eller også kan du bruge lidt færre penge på nogle af de kedelige ting du bruger dem på lige nu.

I dag kigger vi på det sidste, og giver dig 3 hurtige steder hvor du kan spare penge her og nu:

På din husforsikring

Man skal have en husforsikring, så helt fjerne udgiften kan man ikke, men man kan gøre sit for at sørge for at den bliver holdt nede. Og det man kan gøre er at tage den til forhandling hvert år og se om det man betaler er acceptabelt, eller om man i virkeligheden bliver snydt.

Du kan f.eks. gå ind på denne side og se en oversigt over nogle af de mange steder du kan få en husforsikring samt gode råd til hvad du skal være opmærksom på når du vælger. Og så er det ellers bare om at komme i gang med at få kontaktet de forskellige og se om ikke det kan gøres lidt billigere. Det kan det som regel, og så er det gode penge at spare.

På din online markedsføring

Hvis du har en eller anden form for virksomhed som du promoverer online er der mange penge at spare ved at finde de markedsføringsformer der er mest effektive og så skifte over til dem. Det handler også om at finde de leverandører som er de bedste og mest effektive – det kan f.eks. være en rigtig god ide at købe effektiv linkbuilding hvis det er de organiske resultater i Google man gerne vil op på, mens det for andre måske giver bedre mening at fokusere på facebook som markedsføringskanal.

På din mad

Det sidste område hvor du kan spare penge er på din mad. Og her mener vi ikke at du skal begynde at spise dårligere mad. Nej vi mener simpelthen at du skal begynde at spise mindre. Bare rolig, det er også sundt og giver dig mere energi, så det er ikke fordi du skal sulte dig selv. Men hvis du begynder at spise efter den populære kur 5 2 kuren vil du hurtigt opdage at man 2 dage om ugen ikke spiser særlig meget – og allerede her er der jo en stor besparelse. Men faktisk har det også den effekt at man de øvrige dage også spiser mindre og sundere end man plejer, og det er både sundt for kroppen og godt for pengepungen. Særligt det der med at snacke tilfældigt guf holder man op med, og da det som regel også er det der er dyrest er det jo en rigtig god investering.

Det var et par gode råd til hvordan du her og nu kan spare en masse penge på dit budget. Det er ikke de eneste metoder der findes, så når du har fulgt ovenstående kan du selv gå i gang med at være kreativ og se om ikke du kan spare endnu flere penge. Det kan være du har ting som du betaler til hver måned men som du egentlig ikke har brug for. Måske kan du holde op med at se Netflix og i stedet låne bøger på biblioteket? Eller stoppe med at høre Spotify og i stedet høre radio? Der er mange muligheder over det hele og det kræver kun en kritisk tilgang og en stærk vilje at se og udføre dem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *