Få den bedste stil i skolen

132u.jpg

Skolen er dit tilholdssted hver dag, og det er altså klart dette sted, hvor du bruger mest tid. Det er her du bygger din fremtid gennem læring, men det er også her, hvor du finder dine venner for livet. Skolen er betydningsfuld af mange grunde, og på grund af de enorme mængder af tid der bruges her, så opstår der hurtigt grupper af forskellige folk, ligesom forskellige personer hurtigt får deres egen karakter. Typer der ofte findes er bogormen, sportsmanden, den sjove samt stilikonet. Vi kan ikke gøre dig til en ”straight a student”, et sportstalent eller en komiker og dette beklager vi selvfølgelig. Dog er der en ting, vi godt kan give dig råd på, og det er stil. Vi har en række gode sider, der nok skal give dig den stil, som du behøver, når du skal erobre skolens uendelig lange gange.

Få skaffet de rigtige mærker til din garderobe

Du bliver ikke et stilikon, hvis du ikke har styr på de gode tøjmærker. Så tænker du sikkert, at det er lige meget, hvilket mærke man går med, men der kan vi sige med sikkerhed, at det rigtige brand har enorm betydning. Det tøj du går i, afspejler dig som person, og hvis du kommer i tøj, udelukkende fra Bilka, så bliver du nok ikke skolens modeikon. Vi mener ikke, at der er noget galt med tøjet fra Bilka, men skal du have de store top 5 mærker, så findes de nok desværre ikke her. De store mærker finder du i specielle tøjbutikker, og hvis du går op i mode, ved du nok allerede, hvor dette er. Tøjet er som sagt vigtigt, men skal stilen være lige i øjet, skal du også have det rigtige ur. Køb derfor et ur fra Festina, da dette mærke nok skal fuldende din stil. Urmærke er blandt de største på markedet, og hvis du vil have et ur, der viser maskulinitet og stil på samme tid, er Festina det ur, du skal vælge.

Et af disse ure skal du have

Det er ikke lige meget hvilket ur du vælger, idet hvert ur repræsenterer noget forskelligt med deres brand. Der findes dog to mærker, som du med sikkerhed kan vælge, når du skal flotte dig og din stil. Festina som er nævnt ovenfor, er et af de mærke du skal overveje, men udover ure af dette mærke, så er Jaguar ure altså også noget, du burde se lidt nærmere på. Uanset hvilken af disse to mærker du falder for, er vores anbefaling, at du skal have en af disse to, også selvom du ikke har gået med ur før. Det lærer man nemlig hurtigt, og hvis du vil eje skolens gange med din moderigtige samt maskuline stil, skal du altså have et ur og helst fra et af disse mærker. Stil er mange ting, og mode er forskelligt fra gruppe til gruppe, men hvis du vil have en sikker stil, så går du med et ur samt de rigtige mærker hele vejen rundt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *