Kan man blive rig af binære optioner?

132u.jpg

Hvis du er ny inden for binære optioner kan man meget nemt blive lokket af alle de mange hjemmesider der er, som lover guld og grønne skove. Her får man at vide at man kan få en månedsløn på alt mellem 50.000 og 300.000, og der er faktisk næsten ingen grænser for hvor mange penge man kan tjene. Det er bare om at oprette en konto, og så ellers komme i gang.

Men er det virkelig så simpelt? Kan man virkelig blive rig af at handle med binære optioner? Det kan du læse mere om i denne artikel.

Får du selv lyst til at gå i gang med binære optioner kan du prøve at handle hos plus500, men sørg for at du ikke sætter hele opsparingen ind før du har læst artiklen her.

Ja, du kan godt blive rig…

Du kan sagtens blive rig af at handle med binære optioner. Men du kan også blive rig af at spille lotto, gå på casino eller købe skrabelodder. Det handler nemlig i bund og grund ikke om hvad man kan blive rig af, for det kan være alting.

Hvis bare du har heldet med dig kan du blive rig af det hele. Så det som man i stedet skal spørge om er om man kan få en fast og sikker indkomst på at handle på binære optioner. Og her er det lidt sværere at svare.

Når man handler med binære optioner svarer det lidt til at handle aktier eller oddse, man sætter nogle penge på nogle fremtidige scenarier som man tror kommer til at ske. Og her kan man have gode perioder og dårlige perioder.

I de gode perioder bliver alt man rammer til guld. Man kan lave mange handler hver dag, og de går næste alle sammen hjem. Man får en følelse af at man kan gå på vandet, og pengene fosser ind i kassen.

Så er der de dårlige perioder. Det er her hvor det bliver hårdt, her hvor man ikke synes man kan gøre noget rigtigt. Hvor selv de mest sikre handler falder til jorden, og hvor det går galt uanset hvad man gør. Er man heldig taber man ikke så meget i de her perioder men ”nøjes” med ikke at tjene noget, men er man uheldig vil man sidde med et decideret tab hver måned.

Det er ikke så sjovt, og sådanne perioder VIL komme for enhver. Det er derfor svært at sikre en god og stabil indkomst med binære optioner – du kan godt tjene mange penge, men stabilt og sikkert bliver det ikke.

Brug systemer

Det som dem der er rigtig gode gør er at de udvikler nogle systemer at handle efter. Det kan være systemer hvor man opdager at der er sammenhæng mellem nogle forskellige parametre der så betyder at når kurven gør det ene skal man købe og når den gør det andet skal man sælge. Eller det kan være systemer man selv har fundet på, f.eks. for hvor meget man må købe på en dag og hvor lange perioder man skal handle over.

Det som de gode gør er at de holder fast i systemerne, også når det går dårligt, og også når man kan håbe at der er en endnu større gevinst hvis man bryder systemet (men det er der som regel ikke). Det er svært og kræver disciplin, og derfor ser man heller ikke så mange der lever af at handle binære optioner – det er simpelthen for hårdt, for svingende, og kræver for meget selvdisciplin.

Men dem der handler det kan godt blive rige – i hvert fald i de gode perioder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *