Overvejelser omkring et hurtigt lån

132u.jpg

Vi mennesker er efterhånden vant til at vi kan få hvad vi vil have uden at skulle vente. I ”gamle dage” var det sådan at hvis man ville se en film måtte man vente til den kom lørdag aften. Senere kom så Blockbuster hvor man kunne gå ned og leje filmene. Nu tog det så kun en halv times tid fra man fik lyst til at se en film til man kunne sætte den på – men det er stadig noget der virker som evigheder i dag hvor vi bare kan tænde for Netflix og få sat en film på skærmen på få minutter.

Og sådan er det hele vejen igennem. Vi låner ikke bøger på biblioteket, vi downloader dem direkte som e-bøger, vi venter ikke med at vise feriebilleder til vi kommer hjem, vi lægger dem ud med det samme på instagram.

Den trend er efterhånden også ved at nå lånebranchen i takt med at især unges lånevaner har ændret sig. Vi låner nemlig ikke længere på samme måde som før, et lån (i hvert fald dem i de mindre størrelsesklasser) er ikke noget man endelig for ansøgt om efter længere tids overvejelser, det er noget man vælger at tage fordi man har brug for pengene her og nu.

Det kan f.eks. være at man har et køleskab der er gået i stykker, et rejsetilbud der er for godt til at sige nej til, eller en måned uden penge fordi man går fra studie til arbejde.

Ting at bruge penge på er der i hvert fald nok af, og der er det rigtig smart at kunne tage et kviklån, altså et hurtigt lån online, og på den måde have pengene i løbet af 24 timer. Og en anden god ting ved disse lån er at de fleste af dem ikke kræver dokumentation, altså at du ikke behøver begrunde hvad du skal bruge pengene til, eller om du kan betale dem tilbage. Så længe du ikke står i RKI er det godt nok for dem der giver lånet.

Hurtigt lån uden dokumentation

Der findes et utal af sider hvor du kan låne penge, og det kan godt være lidt svært at finde hoved og hale i dem alle sammen. Derfor findes der sider som www.lånpengemedid.dk hvor du kan gå ind og se en liste over alle de mange steder og på den måde få et overblik.

Her kan du også se om der kræves dokumentation, hvor meget der kræves, og om du kan søge om lånet ved hjælp af NemID.

Det klart nemmeste er at låne penge med NemID. Så behøver du nemlig ikke at skulle indsende kopier af dit pas/kørekort og dit sygesikringsbevis men du kan bare ansøge på nettet. Det gør også at du kan få svar meget hurtigere da de så automatisk kan tjekke om du står registreret i RKI eller andre steder (gør du det er der nemlig desværre ikke så mange andre steder end banken hvor du kan låne penge, og her skal du altså have dokumentation for at du har brug for pengene og for at du kan betale dem tilbage).

Sådan gør du

Start med at gå ind på lånpengemedid.dk og find en af de lånesider som du synes tilbyder et lån du gerne vil have. Du kan jo f.eks. kigge på ting som hvor lang tid lånet løber, altså hvornår du skal betale det tilbage, du kan kigge på renten og ÅOP (som er de årlige omkostninger i procent) og hvor meget du kan låne. Så skal du bare ansøge på nettet, og så står pengene på din konto i løbet af 24 timer. Nemt og simpelt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *