SEO og linkbuilding – her er guiden, der hjælper dig godt på vej

132u.jpg

God SEO behøver mere en kompetencer til at kode og et SEO venligt CMS. Det er ikke længere noget tekniske mennesker eller en ven kan fiske på en aften for nogle øl. Nu skal man bruge professionelle SEO konsulenter for at få en egentligt effekt. SEO er som en hjerteoperation. Hvis organiske søgninger står for mere end halvdelen af din hjemmesides trafik, så er SEO hjertet i din virksomhed. Uden en god læge, så vil dit hjerte dø. Uden en specialist, som kan holde styr på din SEO, så vil det gå galt på et tidspunkt. Heldigvis, så har onlinebloggen lavet en super guide som kan hjælpe dig med at forstå de basale elementer i SEO. På den måde kan du tale med konsulenterne om, hvad det er, at de kan tilbyde i stedet for bare at tage den første og den bedste. Har du ikke overvejet, hvordan det ville blive, hvis du bare kunne blive bildt noget ind, troet på det og betalt for det. Men, hvis det så efterfølgende viste sig ikke at have nogen effekt er det spildte penge. Hvis du gerne vil vide mere om linkbuilding så kig inde på https://www.onlinebloggen.dk/seo/. Her finder du en kæmpe linkbuildingguide inde på https://www.onlinebloggen.dk/linkbuilding/.

Tag styring med din markedsføring

Hvem er det der er ansvarlig for at købe SEO i jeres virksomhed? Hvis det er dig, så ville det være bedst, at du også er ansvarlig på marketing og kommunikation, og har en forståelse for forretning og økonomi. Der e rigtigt mange, som ikke værdsætter SEO og de muligheder man har med det. SEO er det redskab, som sørger for at dine kunder ser din hjemmeside i stedet for dine konkurrenters. Det er derfor ekstremt vigtigt, at man giver det et ordentligt forsøg, fordi SEO er for rigtigt mange virksomheder en god investering, der i sidste ende giver positivt afkast. Det er dog ikke alle der kan planlægge og eksekvere og optimere ens hjemmeside, sådan Google kommer til at elske den. Man har brug for en kompetent person, som allerede har prøvet det. Det er ikke altid en god ide, at give opgaven til teknikeren i eget hus, fordi han måske ikke har de nødvendige kompetencer, til at optimere hjemmesiden. Selvom der er rigtigt mange udviklere, som lærer en masse om SEO under deres uddannelse, så kan det være rigtigt dumt at gøre SEO til en anden prioritet i stedet for at hyre nogle udefra til at gøre arbejdet for en.

Det er rigtigt, at man kan spare penge ved at få en af sine egne til at gøre arbejdet. Men det er sparer dig ikke kun penge, det sænker helt sikkert også effektiviteten af kampagnen. Det kan være, at udvikleren slet ikke formår at få nogen effekt ud af hans anstrengelser, men så må man se i øjnene, at det er bedre at bruge lidt penge på at få en udefra til at hjælpe. Det er ikke bare en knap der skal trykkes på, det er hårdt og et stort stykke arbejde, som ikke alle har tid til. Det er derfor helt sikkert værd at overveje, om en udefra ikke ville være bedre.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *