Få porcelæn i den bedste kvalitet med Royal Copenhagen

132u.jpg

Det, der adskiller Royal Copenhagen fra andet porcelæn er blandt andet, er, at hver enkelt del er malet i hånden af fabrikkens dygtige blåmalere, som de kaldes. Hver enkelt lille detalje udføres med ynde af håndværkere, der har brugt 4 år på at lære dette håndværk. Det er en garanti for, at hvert enkelt produkt lever op til de krav, der stilles til et stel fra Royal Copenhagen.
Alt efter skiftende mode, bliver der produceret forskellige slags porcelæn. Nogle bliver evigt gyldige, som tallerkener, skåle og kopper, mens andre dele hører en svunden tid til, som for eksempel natpotter og vaskefade, der ikke længere bruges af befolkningen.

Det giver en god idé om, at der løbende vil komme nye produkter i samme høje kvalitet til, når der opstår et behov i befolkningen. Det giver enhver samler en tryghed om, at samlingen altid kan blive komplet. Og samtidig muligheden for, at der hjemme hos dig står noget Royal Copenhagen, der ikke længere bliver produceret.
Der er nemlig i alt mere end 1.500 forskellige genstande produceret med den kendte blå maling og glasur. Og de mest gængse og brugbare produceres stadig den dag i dag, så du fortsat kan finde dem i mange hjem og også få dem til dit eget. Håndmalet Royal Copenhagen porcelæn går dog med garanti aldrig af mode – det tør vi godt love.

Nutid – datid – Royal Copenhagen er for altid

Selv det pompøse og luksuriøse Flora Danica har taget en rejse ind i vores moderne tidsalder, og det har skabt Stel Flora, der har taget de kendte blomster fra Danmarks haver som motiv og pryder de forskellige dele.
For eksempel det smukke krus med alle typer af blomster fra magnolia til mælkebøtten.

Det er forår og sommer, der med de håndmalede blomster kravler ind i stuerne og lyser op med deres klare farver. De kan mikses, da blomsterne i forskellige udgaver kan forvandle dit bord til en blomstrende buket af skønhed og blandede blomster. Hvor gul, rød, blå, lilla og rosa mødes og skaber en ramme, der vil få enhver almindelig buket til at blegne. Eller du kan samle et helt stel kun bestående af citronblomster eller tulipaner og dermed skabe en smuk helhed med den enkelte håndmalede blomst.
Som med alle andre stel fra Royal Copenhagen, er der kælet for detaljerne i hver enkelt blomst og blad. Det hele er malet i hånden med sans for detaljer, og blomster og blade fremstår skarpe med smukke farver selv efter lang tids brug. Blomsterne og den diskrete guldkant er et minde om ophavet Flora Danica, men på en diskret og samtidig overbevisende måde, der passer godt ind i danske hjem, hvor enkelthed med sans for de enkelte detaljer i det, der skal skille sig ud, er i fokus.
Et stel, der bygger på en glorværdig arv og et stel lavet for royale, der nu glider ind i det moderne hjem, hvor det vil lyse op, når der drikkes kaffe og the. Fadene og tallerkenerne er som skabt til et kagebord, og de tilhørende kander og skåle vil give det ekstra pift og gøre udseendet helt perfekt og gennemført.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *