Sjov pengegave

132u.jpg

Når man bliver inviteret til et arrangement eller en anden festlig begivenhed, så er det ofte en god kutyme at tage en vært/værtinde gave med. Hvis du bliver invitereret til en fødselsdag, konfirmation eller anden begivenhed, hvor en eller flere personer er i centrum, så er en gave på sin rette plads.

Det behøver ikke være nogen speciel dyr gave, for du kan nemlig godt finde en sjov pengegave, som de fleste har råd til. Det nemmeste som du overhovedet kan gøre, og det billigste vil være at lave noget selv. Prisen for materialer er, alt afhængig af hvad du laver, ikke særlig stor. Derfor kan en hjemmelavet gave være en ide.

Ikke et kreativt menneske

Hvis du nu står og tænker at du ikke er et kreativt menneske, og ikke kan lave et fuglehus uden det bliver et torturkammer, så er der stadig håb at hente. Der findes en masse forskellige hjemmesider, butikker, forretninger som sælger billige, praktiske genstande som mange vil blive glad for.

Hvis du derimod vil have en lidt sjovere pengegave i stedet for de sædvanlige flaske vin og buket blomster, så kan du f.eks. gå ind på www.gaveraad.dk og finde en sjov pengegave. De tilbyder gaver til flere forskellige lejeligheder som f.eks. konfirmation, fødselsdage etc.

Siden giver dig dog ikke kun et sted at købe en sjov pengegave, men giver dig også ideer til hvordan du kan lave din gave praktisk, sjov og god.

De kommer f.eks. med muligheden for at lave et pengetræ. Det er en billig gave, idet den oftest ikke koster mere end det man vil give + 20-50 kr. for træet. Hvis du f.eks. vil give 400 kr, så hæver du 400 kr i 50’ere og putter dem på det indkøbte træ. Det er en lidt anderledes og sjov måde at få sin gave på. I stedet for bare at få en konvolut med pengene i.

Derudover så viser hjemmesiden en lang række forskellige ting som f.eks. Da Vinci Enigma, som er en kode beskyttet beholder, hvor du kan putte pengene i. Modtageren skal så løse en kode, for at få fat i pengene.

Jo yngre de er, jo billigere

Det er ikke særlig ofte at man giver helt små børn pengegaver. Det er som oftest først i teenage-alderen hvor at det begynder at blive aktuelt. Det gør dog også at man ved hjælp af en sjov pengegave, kan få modtageren til at blive gladere for gaven, end hvis det blot var en kuvert. Den lille kode, eller udfordring som der opstår ved at købe enten en IQ-boks, Money Maze eller Tivoli maskinen.

Det er sjældent særlig dyrt at købe disse ting, og er derfor noget som de fleste kan være med på rent økonomisk. Det giver også en bedre billede af giveren, fordi at den ekstra gave, udover pengene fortæller at man alligevel har tænkt over gaven. Selvom at man bare giver penge, er det altså gjort på en sjov og udfordrende måde.

Det behøver dog ikke altid være udfordrende, for selvom at en penge ikke er den sjoveste gave, så kan den gøres på sjove måder, uden at man skal købe andre ting. Det kan være ved at lave en pyramide af mønter på snore med perler imellem. Dette kan laves af omtrent 500 mønter, og give en ca. 15 cm høj pyramide.Visuelt bliver det rigtig flot, og pynter på gavebordet. Der er næsten ikke brugt nogle penge på materialer, og det eneste det kræver er at du sætter penge på en snor, og hæver en masse mønter i banken.

Det er altså muligt at få en god og økonomisk sjov pengegave.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *