Kom ud af din hule og nyd vejret

strandtelt
132u.jpg

Det danske vejr får sjældent mange roser med på sin vej, når den danske befolkning diskuterer dette i deres dagligdag. De spydige kommentarer omkring vejret er ofte en overdrivelse, men alligevel er det dog til dels rigtigt. Det danske vejr er som udgangspunkt virkelig dårligt 9 måneder om året, men når sommermånederne først banker på, er der ofte garanti for høje grader og høj solskin. Når solen for en gang skyld står højt på himlen, er det med at nyde det til fulde. Trods det lille land Danmark er, er mulighederne mange, når det gælder om at have det sjovt ude i sommervejret.

Drik dig ned med dine venner

Man siger danskerne er kendt for deres alkohol – hvilket selvfølgelig ikke kan benægtes. Alkohol og musik er en af de bedste kombinationer man kan komme ud for. Derfor er det oplagt, at dig og dine makkere besøger en af de store festivaler, som der bliver holdt rundt om i det lille drukglade land. Nogle af verdens største musikkunstnere besøger de danske festivaler, og hvem har ikke lyst til at give den gas og drikke sig ned til de allerstørste inden for musikken. Når i skal til festival, er det vigtigt at i sparer penge på udstyret, da i så har flere penge til jeres bajer. Skal i have et billigt telt er der mange gode festivaltelte hos seuf. Her finder du telte, som er i god kvalitet samtidig med at prisen er til at sluge, selv for en ung gut på SU. Alt i alt er der ingen tvivl om, at en tur til en festival med musik, sol og øl er det ultimative valg, når man skal hygge sig i sommervejret.

Tag badedyret og vennerne under armen

Når graderne rammer den gode ende af termometeret, er det tid til at finde badehåndklædet og badetøjet frem fra gemmerne. Få samlet et hold og kom ellers afsted mod de lækre danske strande. I vil med garanti forsøge at ramme stranden ved middagstid, da graderne her topper, men husk dog, at det er her strålerne fra solen er stærkest. Derfor skal du have lidt ekstra grej med, når stranden skal besøges. Husk solcremen samt noget der kan holde jer lidt i skyggen, når i har været på grillen for længe. Overvej at købe et af de mange strandtelte, som man kan finde rundt om i landet. Disse sikrer jeg mod solen, og i skal ikke frygte de farlige stråler fra solen. Når alt det kedelige og praktiske er på plads, er tiden ende til at fremskaffe nogle bolde, badedyr osv. Når alt er på plads, er man garanteret en perfekt dag ude på den danske strande, som aldrig skuffer.

Der er mange muligheder, når det kommer til at udnytte det varme vejr. Det er bare at bruge sin fantasi og ellers lette røven fra sofaen, da intet sjovt og mindeværdigt opleves inde fra det halvklamme og lugtende værelse, som du opholder dig i det meste af tiden. Tag fat i dine venner og lav en sommerferie i ikke glemmer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *