Muligheden, ankomsten og åbenbaringen

132u.jpg

Muligheden

Jonathan var en normal dansk middel-aldrende mand. Han havde generelt styr på sit liv. Det var ikke fordi, at alting altid var på det tørre for ham, men i hverdagen havde han i hvert fald ikke de store problemer. Han havde sin kæreste som han nok regnede med, at han skulle gifte sig med inden længe, et arbejde der måske ikke var ligefrem super spændende, men i hvert fald gav ham noget at tage sig til mens, han tjente en pæn mønt. Det var en fredag eftermiddag hvor Jonathan sad ved siden arbejdscomputer da pop-uppet pludselig kom frem. ”Flybilletter til Orlando går for næsten ingenting mere!” Jonathan prøvede instinktivt at lukke vinduet, men noget inden i ham fik ham i stedet til, at trykke på linket og blive taget af URL’en til det, der ville blive starten på en helt fantastisk rejse. Inden dagen var omme havde Jonathan købt en billet til Orlando til sig selv, udrejse var om en uge. Ingen ved rigtig hvorfor han gjorde det, og da han var taget afsted var der egentlig ikke rigtig nogen der vidste, hvorfor.

Ankomsten

Men tvivl eller ej var Jonathan altså taget afsted, han havde taget springet som så mange kun drømmer om, givet afkald på de ting, han så som det komfortable og det sikre og sprunget ud, i det der kun kan kaldes et hæsblæsende eventyr. Med blot en uge i Orlando regnede Jonathan ikke med, at han ville få meget ud af oplevelsen, men det viste sig, at oplevelsen ikke kun var en uge i Orlando, men snarere en uge i Orlando og en hel ændring af sin mentalitet. Da Jonathan ankom var han ikke helt grebet af byen i Florida med de 2,5 millioner beboere. Han har altid kunne lide kunst, så han kiggede først og fremmest på kunstmuseet med amerikansk kunst, med noget af den største kunst Amerika kan tilbyde. Jonathan var også altid fan af sport, ikke rigtig basketball, men han valgte stadig at besøge den verdenskendte Orlando Magic Basketball, hvor Orlandos famøse hold Orlando Magic er fra (Shaquille O’Neal havde Jonathan godt hørt om). Men det var da Jonathan tog på de naturlige ture, at hans sjæl virkelig blomstrede i ham.

Åbenbaringen

Da han stod i den botaniske have og så solen gå ned over Florida var der noget der klikkede i Jonathan. På kajakturen som kan tog dagen derefter var det som om, solens refleksion i vandet talte til ham, på en måde som han aldrig havde oplevet før. Det var som om der var noget helt basalt der altid havde sovet i Jonathan som pludselig vågnede. Jonathan var pludselig blevet forelsket i alt i verden igen, og det kunne mærkes på ham. Det vides ikke hvorfor han tog afsted, men da han kom hjem var det tydeligt for alle, at han havde ændret sig. Jonathan er sidenhen blevet gift med sin daværende kæreste, sagde sit job op og har nu sin egen forretning hvor han gør hvad han holder allermest af, tager sig af naturen. I sit job skal Jonathan tit rejse, det er ikke tit at han kommer til Orlando, men byen vil altid have en plads i hans hjerte for at have vækket noget i ham. Og hver mulighed han får opfordrer han folk om, at tage til Orlando og opleve deres egen spirituelle vækkelse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *