Lån penge nu – oversigt over lånemuligheder online

132u.jpg

Hvis du læser denne artikel er det nok fordi du er på jagt efter et nyt lån og vil prøve at finde ud af hvor du kan finde det bedst. Måske er det i banken, måske hos søde mormor der altid står klar med en kop kaffe, en Werters ægte og et 100-mand fra lommen – eller måske er det faktisk ved en af de mange forskellige lånemuligheder der findes online. Her kan du læse lidt om hvad du skal vælge – eller i hvert fald hvad du skal overveje inden du tager din beslutning.

Hvis du skal låne penge her og nu

Hvis du gerne vil have pengene her og nu skal du og kigge på nettet. Nogle af internetlånefirmaernes slogans er ”lån penge nu online – få svar på 15 minutter” og det er ikke bare varm luft fra deres side. Det er rigtigt nok, og læser du denne artikel på en hverdag mellem 8 og 16 kan du have penge på din konto om en halv times tid (hvis altså du har samme bank som der hvor du låner – ellers kan der godt gå lidt længere).

Der findes mange forskellige steder hvor man kan låne penge online, og hvis det er det du gerne vil kan det anbefales at finde en oversigtside som f.eks. http://www.smslånlet.dk/ hvor de har listet de forskellige muligheder – gjort arbejdet for dig så at sige. Her kan man se hvor man kan låne, hvor mange penge man kan låne (det svinger fra få tusinde kroner til helt op til flere hundrede tusinde), hvor lang tid man kan låne pengene i, og hvor meget man skal betale i rente for det. Du kan også se anmeldelser af de forskellige sider og se hvor folk har været gladest for at låne penge henne.

Det var den løsning der var god at vælge hvis du gerne vil have pengene her og nu.

Hvis du skal låne et større beløb i længere tid

Hvis du skal låne et større beløb i længere tid, f.eks. ved køb af hus eller bil, eller hvis du skal renovere badeværelset eller noget i den stil, så er det en rigtig god ide at snakke med banken. Det tager godt nok noget længere tid, gerne et par uger, og det kræver en større indsats fra dig. Du skal nemlig lægge budgetter og argumentere for hvad du skal bruge pengene til og hvorfor du bør have et lån. Det kræver lidt mere end bare at låne penge online, men du får som regel også lidt bedre vilkår (renter og betalingsbetingelser) end du ellers ville gøre på nettet. Og låner man f.eks. 200.000 er bare en procents renteforskel alligevel 2.000 kr. om året – og det er jo også penge der er værd at tage med.

Hvis du ikke skal låne så meget

Hvis du skal låne et mindre beløb, måske 1.000 kr. til lige at klare dig til den første, så har du tog muligheder. Enten kan du gå online og finde et sms lån hvor man får svar lynhurtigt (som nævnt tidligere i artiklen) eller også kan du se om du har nogle venner eller familie hvor du kan låne beløbet. Man kan sige at det gode ved at tage et sms lån er at du ikke behøver inddrage andre, og du skal derfor ikke forklare hvorfor du skal låne penge, hvilket nogle gange kan være lidt pinligt. Og så risikerer du heller ikke pludselig at stå i den situation at du ikke har mulighed for at betale tilbage – og det er noget der har ødelagt mangt et venskab eller familieforhold, så låner man af familien skal man virkelig vide hvad man gør!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *