Næste ferie går til Rom

132u.jpg

Ferier er noget som alle danskere tager på. Det er en fantastisk mulighed for at komme væk fra hverdagens stress og jag, samtidig med at man virkelig får genopladet alle batterierne. Problemet er altid bare, at man ikke har tid. Og når man endelig har tid, så har man ikke råd. Og når man så både har råd og tid, så skal man også finde sig et sted, hvor rejsen skal gå hen. Det kommer selvfølgelig meget an på, hvilken slags ferie man er til, når man skal vælge. Er det daseferie, eller er det kulturel ferie? Måske er storby ferie også noget for en. En destination som i hvert fald altid er et hit, er Italiens hovedstad Rom.

Oplev fantastiske Rom

Hvis man vælger, at feriedestinationen skal gå til Rom, så er det en god ide at være godt forberedt. Rom er et fantastisk sted og der er så meget at se, så hvis man ikke ønsker at gå glip af noget, så er man nødt til at have en ide om, hvad man skal se inden man flyver dertil.

En af de mest berømte monumenter i Rom er Collosseum, som i den grad anbefales at se. Collosseum var, som de fleste nok ved, hjem for mange gladiatorkampe, og selvom det er mange mange år siden, så står bygningen stadig flot i dag. Man kan købe 2 dages billetter til Collosseum for næsten ingen penge, og hvis man kan finde tid til det, bør man klart overveje det.

Det kan også være, at man ikke ønsker at se alt det populære. Alt det man plejer at se, og det man har hørt om hjemmefra. Rom er jo meget mere end bare turistattraktioner. Man kan, hvis man ønsker det, bruge mange timer og dage på at vandre gennem Roms gader. Man bør forsøge at komme lidt væk fra de stærkt befærdede veje, og ind på nogle af de mindre befærdede veje. Disse veje er måske ikke lige så berømte, men er mindst lige så charmerende. Her kan man finde mange fantastiske steder og små cafeer, hvor man rigtig kan komme hinanden ved.

Hvordan kommer jeg så til Rom?

Når man skal langt ned på ferie, kræver det som regel at man giver en del penge for transport. Man kan derfor bruge lang tid foran skærmen derhjemme, til at finde mange forskellige rejsepriser til Rom. Man kan vælge at køre til Italien, men det populæreste må siges at være at tage flyet. Og flybilletter til Rom fås heldigvis som regel rimelig billigt. Det kan være hårdt at skulle sidde og kigge efter forskellige priser, så det er der heldigvis nogle der har klaret for en. Der findes mange sider på nettet, f.eks. en side som Rejsepriser, som har samlet alle flybilletter til Rom, og så er det altså bare at vælge den billigste eller bedste ud. En tur/retur billet fra Kastrup til Rom, kan sagtens findes til helt ned i mod 500-700 kr. Dette er en relativt billig pris at betale, for at opleve en af Europas smukkeste byer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *