Sørg for et godt og sikkert mailprogram – det er pengene værd

132u.jpg

Uanset om du er selvstændig erhvervsdrivende, eller om du bare er privatperson, bruger du helt sikkert din mail til enormt mange ting. Den bruges til at logge på Facebook, til at købe tøj på nettet og til at kommunikere med chefen, som igen vil have dig til at arbejde over. Som selvstændig er mailen din foretrukne kommunikationskanal i forhold til leverandører, samarbejdspartnere og kunder. Det er let, hurtigt og ligetil – men er det nu også det? Vidste du, at din mail – alt afhængigt af hvilket program du bruger – kan blive udsat for hacking angreb, hvor hackerne kan få adgang til dine private korrespondancer? Du skal derfor vælge din mailudbyder med omhu, så du ikke risikerer at sidde med sorteper og en lænset mailkonto.

Bruger du Googles mailprogram?

De fleste bruger Google som den primære søgemaskine, uanset om det er ferier, rutevejledninger eller åbningstider, vi leder efter. Det er dog langt fra alle, som ved, at Google rent faktisk også har et fremragende system, når det kommer til mail hosting. Du har måske hørt om GMAIL, men vælger du at betale et par euro hver måned, ja så får du din helt egen specialiserede mail, så du slipper for det grimme ”@gmail.com”. Det koster næsten ingenting, og systemet er uendeligt meget mere værd i en travl hverdag. Det hele spiller bare, og det er både brugervenligt og komplekst på en og samme tid. Der er mange muligheder for at indstille programmet, så det virker præcist, som du gerne vil have det – det er pærenemt, og det kræver hverken en universitetsuddannelse inden for IT eller mangeårig erfaring med mailprogrammer. Du skal helt klart tjekke Googles mailservice ud, hvis du leder efter et godt og sikkert alternativ til din nuværende udbyder.

Hvad med Microsoft Office?

Microsoft har en ædel og nobel historie, når det kommer til både computere og mailprogrammer. Hvem husker ikke MSN og det tilknyttede Hotmail? Jovist, Hotmail lever til dels stadig – om end i en slanket version. Dog har Microsoft jo stadig hjertebarnet Outlook i folden, som alle dage har været et fremragende mailprogram, der bare fungerer, som det skal. Vælger du Microsoft i det hele taget, vil vi anbefale dig at kigge dig om efter en pålidelig og officiel Microsoft Office 365 hosting partner af web og e-mail. På denne måde får du altid det bedste resultat, som emmer af både sikkerhed, stabilitet og troværdighed – alle de egenskaber en god partner skal have. Men hvor finder man lige sådan en? Bare rolig, vi har gjort arbejdet for dig – lad os præsentere Netgroup.dk. Det er dansk, når det er allerbedst, og deres løsning er eminent til en fantastisk pris. Vi anbefaler Netgroup til alle seriøse virksomheder, der bruger en Microsoft office pakke – på denne måde får I en seriøs sparringspartner, som kan sit kram, og som helt sikkert kan tilbyde jer en skræddersyet løsning, hvor der er styr på alt ned til den mindste detalje.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *